Brewmance-Mash of the titans - Barley wine tasting 12th of july 7PM

Brouwer van D’oude maalderij & eigenaar van 1 van de beste brewpubs van België, Jef Pirens ging in zee met 6 bevriende brouwers die elk hun versie van een barley wine brouwden.

‘Brewmance-Mash of the titans’, het resultaat van de zes verschillende brouwsels. Een unieke & gelimiteerde samenwerking waarvan er op 1 april 2021, 1200 genummerde & handgetekende sixpacks op de markt werden gebracht. 

Van elk brouwsel werd er door de brouwerij 500 liter op vaten gelegd om te laten rijpen. Wij van Poseidon Beers zijn de enige die erin geslaagd zijn om een mash of the titans barrel aged-sixpack samen te stellen & aan te bieden. 

Op 12 juli om 19 uur wordt er door ‘The Beeridiots’, die gekend staan voor hun biertastings en interviews, een barley wine tasting georganiseerd. Deze kan fysiek gevolgd worden in D’oude maalderij te Izegem of online. Tijdens de tasting worden zowel de standaard versie, als de barrel aged versie van de mash of the titans uitgebreid geproefd. 

De tasting is onder leiding van ‘The beer idiots’ en worden hierbij vergezeld door Jef Pirens (Brouwer & eigenaar D’oude maalderij), Grégoire Rifaut (Eigenaar Dynamo – Bar de soif), Ben Floren (Eigenaar Beerloversbar & internationaal jurylid), de brouwers die deelnamen aan de collab & wij van Poseidon Beers. 

U kan via onze webshop uw box bestellen om zowel thuis of in de brouwerij de tasting te volgen. De tasting zelf duurt ongeveer 1,5 uur. De bedoeling is dat je afspreekt met 2/3 biervrienden & deze tasting samen volgt. 

 

€99,95